Info oudercomité

Het Oudercomité?

Dat zijn enthousiaste mama’s en papa’s die nauwer betrokken willen zijn bij de school en haar werking en zich hiervoor vrijwillig inzetten.

Regelmatig steken we de koppen bij elkaar om nieuwe ideeën te bespreken, onze activiteiten te plannen en te evalueren. Altijd met onze kinderen en hun belangen, noden en dromen in het achterhoofd. Bij onze vergaderingen zijn ook de directie en een vertegenwoordiging van de leerkrachten aanwezig. Zo zorgen we ervoor dat we goed voorbereid onze activiteiten tot een goed einde kunnen brengen en doordachte beslissingen kunnen nemen.

Iets voor jou? Het maakt niet uit of je veel of weinig tijd hebt, of je regelmatig of sporadisch beschikbaar bent… Elke helpende hand of meedenkende ouder is van tel, elke deelname is van betekenis!

Vele handen maken licht werk! De koffiestop op de eerste schooldag, het eetfestijn, de voorleesweek, carnavalsfuif en wintercafé, taarten- of koekjesverkoop, opendeurdag of toonmoment,… Met of zonder groene T-shirt zijn we in de weer en dragen we ons steentje bij.

De opbrengst uit deze activiteiten wordt besteed aan zaken die onze kinderen ten goede komen. Zo trakteren we hen op frietjes met carnaval, geven we de Sint en de paasklokken een duwtje in de rug, bekostigen we de receptie bij de eerste communie en de afscheidsreceptie van de zesdejaars,… en wie herinnert zich nog de dag dat de volledige school naar Zonnegloed vertrok? Ook hier schonk het oudercomité een mooi bedrag om de kosten te drukken. Last but not least willen we de structurele aankopen vermelden waar onze kinderen jarenlang geniet van hebben: digitale schoolborden, buitenspeeltuigen, (loop)fietsjes, sport- en spelmateriaal, educatief materiaal, …

Hun stralende ogen en blije gezichten, daar doen we het voor!

Interesse of heb je als ouder zelf een tof idee, wil je iets kwijt? Aarzel dan zeker niet en laat het ons weten via Facebook of via onze contactpersonen (zie infobrochure van de school). Uiteraard kan je ons ook gewoon aanspreken tijdens een activiteit 🙂

https://www.facebook.com/oudercomiteDeluchtballonTerjoden

 

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Het Oudercomité

VANDAAG: zondag 21 juli 2024
Snelnieuws…

Af en toe verschijnen er foto’s zonder extra bericht. Neem dus af en toe een kijkje in de fotoalbums van onze kleuter- en/of lagere school.

Voor nieuwe inschrijvingen en info kan u zich wenden tot het secretariaat . U kan steeds een afspraak maken via telefoon of via mail
( administratie@deluchtballon.be )

Het oudercomité is vanaf nu ook te volgen op facebook .
https://www.facebook.com/oudercomiteDeluchtballonTerjoden

Nieuwe berichten en/of foto’s op de site …
Als u inschrijft voor de nieuwsbrieven ( onderaan de site ) ,
bent u hiervan als eerste op de hoogte .
Neem ook eens een kijkje bij de rubriek fotoalbum kleuterschool en/of lagere school.

Ga naar activiteitenkalender…

Klik hier voor onze volledige activiteitenkalender.