Directie en secretariaat

De directie

 

Onze directie, Ann De Naeyer, gelooft heel sterk in de kracht van het muzische (beweging, beeld, muziek, drama, media) als vormingsmiddel en heeft deze gedachte steeds in alle mogelijke werkvelden trachten te verspreiden.
Via het muzische proberen wij dan ook een meerwaarde te geven aan wat we doen voor de school. Zij hoopt samen met het team een creatieve weg te kunnen gaan.
We treffen op haar bureau volgend stukje poëzie aan, waaruit blijkt dat alle kinderen hier waardering verdienen en ook krijgen.

Het schoolhoofd heeft een coördinerende taak in nauwe samenwerking met leerkrachten, schoolbestuur en ouders.
Zij zal ervoor zorgen dat alle informatie terechtkomt bij de juiste personen.
Zij overlegt ook met de mensen van de schoolraad, de klassenraad, de leerlingenraad evenals met het CLB en het LOP (Lokaal Overlegplatform).
Het schoolhoofd staat open voor vragen van ouders zowel van pedagogische als van niet-pedagogische aard. De betrokkenheid met de ouders vinden wij zeer belangrijk op onze school.
Indien er problemen zijn: ga eens bij haar langs, voor elk probleem bestaat er een oplossing. Het is steeds makkelijk wanneer er een afspraak wordt gemaakt.

Secretariaat

Het secretariaat is het administratief zenuwcentrum van de school. Er zijn twee secretaresses aan onze school verbonden: Arianne Merchiers en Kathy De Vuyst. Als ouder kan je er steeds met je vragen of boodschappen terecht. Zij zullen je graag helpen.

VANDAAG: woensdag 24 juli 2024
Snelnieuws…

Af en toe verschijnen er foto’s zonder extra bericht. Neem dus af en toe een kijkje in de fotoalbums van onze kleuter- en/of lagere school.

Voor nieuwe inschrijvingen en info kan u zich wenden tot het secretariaat . U kan steeds een afspraak maken via telefoon of via mail
( administratie@deluchtballon.be )

Het oudercomité is vanaf nu ook te volgen op facebook .
https://www.facebook.com/oudercomiteDeluchtballonTerjoden

Nieuwe berichten en/of foto’s op de site …
Als u inschrijft voor de nieuwsbrieven ( onderaan de site ) ,
bent u hiervan als eerste op de hoogte .
Neem ook eens een kijkje bij de rubriek fotoalbum kleuterschool en/of lagere school.

Ga naar activiteitenkalender…

Klik hier voor onze volledige activiteitenkalender.