Het kerstverhaal met godly play.Op 18 december luisterden we naar het kerstverhaal, gebracht als godly play.We gingen allemaal op de gang staan, in volledige stilte. Juf Lisse (stiltebewaker) begeleidde ons één voor een rustig naar binnen. We gingen in een kring zitten. Juf Lisse nam na het binnenhalen plaats op een stoel buiten de cirkel en waakte over de stilte én maakte enkele foto’s.

Onze juf maakte vanaf dat moment geen oogcontact meer met ons. 

Als er geen geluid meer was, startte de juf met het verhaal ‘De geboorte van Jezus’. 

Ze vertelde het verhaal op een zeer rustige toon. Tijdens de vertelling speelde de juf het verhaal ook na en keek naar beneden, naar het verhaal. 

Na de vertelling wachtte de juf nog even vooraleer oogcontact te maken met ons.Na het verhaal dachten we na over enkele vragen: Welk deel van het verhaal vonden we het mooist en het minst mooi? Zouden we zelf de stal binnengaan?Nadien mochten we nog naar keuze tekenen, schrijven, …over wat van ons huis een thuis maakte, over wat ons geraakt had in het verhaal.

L2

Laat een reactie achter

VANDAAG: zaterdag 24 juli 2021
Snelnieuws…

Af en toe verschijnen er foto’s zonder extra bericht. Neem dus af en toe een kijkje in de fotoalbums van onze kleuter- en/of lagere school.

Voor nieuwe inschrijvingen en info kan u zich wenden tot het secretariaat . U kan steeds een afspraak maken via telefoon of via mail
( administratie@deluchtballon.be )

Het oudercomité is vanaf nu ook te volgen op facebook .
https://www.facebook.com/oudercomiteDeluchtballonTerjoden

Nieuwe berichten en/of foto’s op de site …
Als u inschrijft voor de nieuwsbrieven ( onderaan de site ) ,
bent u hiervan als eerste op de hoogte .
Neem ook eens een kijkje bij de rubriek fotoalbum kleuterschool en/of lagere school.

Recente reacties…
Ga naar activiteitenkalender…

Klik hier voor onze volledige activiteitenkalender.